Ümraniye, İstanbul
Bağlı kal

Hakkımızda

Particle element
Particle element

Bizim Hakkımızda

Kur’an’ın lafzıyla hâmil, ahkamıyla âmil, ahlakıyla kâmil insanlar yetiştirmeyi hedefleyen derneğimiz 2019 yılında hizmete başlamıştır. Günümüz itibariyle 31 merkezde 1000’i aşkın talebesiyle hizmet vermektedir.

1 Yılda Hafızlık Programı
Özel Hafızlık Programı
Kur’an’ı Anlama Programı
İleri Seviye Osmanlıca
Risale-i Nur Programı
Arapça
İslami İlimler (Fıkıh, Tefsir, Hadis vd.)

0

Hafızlık Merkezi

0+

Talebe

0

Mezunlarımız

0

Personel
Particle element

Stratejik Hedeflerimiz

Yediden yetmişe hafızlık eğitimi almak isteyen bütün gönüllere dokunmak, birebir veya online eğitim almalarını sağlamak
Tüm hafızlarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımızın belgesini almalarını temin etmek.
Bir şekilde küçük yaşta hafızlığa başlamış ama tamamlayamamış veya unutmuş olan arkadaşlarımızın hafızlıklarını tekrar etmelerini sağlamak.
Hafızlık sonrası eğitim olarak planladığımız Aşere-i Takrip eğitimi vermek.
Hafız Doktor, Hafız Mühendis, Hafız Öğretmen, Hafız Hukukçu projesi kapsamında bu ve benzeri alanlarda lisans eğitimi alan gençlerden istekli olanlar için özel çalışmalar yaparak hafızlıklarını bitirmelerini sağlamak.
Bize gönül vermiş hafızlık yapan bütün arkadaşlarımızı e-kurankursu üzerinden birebir takip etmek.
Hafızlığı bitiremeyecek ama en azından bu hususta bir adım atmak isteyen arkadaşlara “Amme Cüzü Hafızlığı”, “Bakara Suresi Hafızlığı” gibi alternatifler sunarak Kur’an ezberiyle bir köprü kurmalarını sağlamak.
Hafızlık sonrası eğitim sürecinde İslami İlimler olarak adlandırdığımız Arapça, Tefsir, Hadis, Fıkıh, Kelam gibi ilimlerde yetişmelerini temin etmek.
Particle element
Particle element

Misyonumuz;

Bütün insanlığı kucaklayacak bir gönle sahip, hafızlık ve İslami ilimlerle birlikte akademik başarıyı elde etmiş, asrın idrakine uygun irşat faaliyeti yapabilen rol model bir gençlik yetiştirmek. Şuurlu, cengâver ruhlu, toplumdan soyutlanmadan, toplumun içinde sahada Kur’an’ın ve Peygamberimizin ahlakıyla ahlaklanmış rol model gençler yetiştirmek.

Vizyonumuz;

İslam itikat ve geleneklerine sahip çıkarak bütün insanlığı kucaklayan İslam Aleminin iftihar edeceği bir hafızlık merkezi olmak.