Ümraniye, İstanbul
Bağlı kal

Özel Hafızlık Programı Başlıyor

Özel Hafızlık Programı Başlıyor

Özel Hafızlık Programı Başlıyor

3 Temmuz’da başlıyoruz

3 Temmuz’da Başlıyoruz…

Geçen sene ilkini düzenlediğimiz Özel Hafızlık Programımız başlıyor. Bu programı ilk defa Hayrat Uluslararası Hafızlık Derneği bünyesinde 2022 Yaz Döneminde yapılmış olup 24 Haziran 2022 tarihinde 30 öğrenci ile başlanmış ve 30 Eylül 2022 tarihinde nihayete ermiştir. 20 öğrencimiz belirlenen süre içerisinde hafızlıklarını tamamlamış, 6 öğrencimiz ise Kur’an’ın yarısını ezberlemiş, 2 öğrencimiz 20 cüz ve diğer 2 öğrencimiz 25 cüz ezberlemişlerdir.

Bu yaz, sizlere yeni ve heyecan verici bir program sunarak beraber oluyoruz. Bu eşsiz program ile:

– Daha önce hafızlık eğitimine başlamış belli bir seviyeye gelmiş öğrencilerimiz, hafızlık eğitim süreçlerini dinamik bir şekilde hızlandırıp nihayete erdirebilir.

– Örgün eğitim sürecini devam ettirirken aynı zamanda hafızlık yapmayı hedefleyen öğrencilerimiz, bu program sayesinde kısa ve verimli bir sürede hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayabilir.

– Hafızlık eğitimlerini daha önce bitirmiş fakat istenilen seviyede sağlamlaştıramamış veya belge alamamış öğrencilerimiz, bu programla 3 ay gibi kısa bir sürede hafızlıklarını sadece korumakla kalmayıp, aynı zamanda güçlendirebilir.

Daha önce hafızlık eğitimine başlamış öğrencilerimiz bilgi almak ve kayıt olmak için tıklayabilir.

Örgün eğitim sürecini devam ettirirken aynı zamanda hafızlık yapmayı hedefleyen öğrencilerimiz bilgi almak ve kayıt olmak için tıklayabilir.

Diğer İçerikler