Ümraniye, İstanbul
Bağlı kal

90 Günde Özel Hafızlık Programı-3 Başlıyor

90 Günde Özel Hafızlık Programı-3 Başlıyor

1 Temmuz’da Başlıyoruz…

Özel Hafızlık Programı, ortaokulda hafızlığa başlayıp lisede eğitimine devam eden öğrenciler için tasarlanmıştır. Bu program, özellikle hafızlık eğitimlerini tamamlayamamış veya ezberlerini sağlamlaştırmak isteyen lise düzeyindeki öğrencilere yöneliktir. Programın amacı, grup halinde ve koro sistemiyle yapılan ezberlerle öğrencilerin hafızlıklarını başarıyla tamamlamalarını sağlamaktır.

Programın İşleyişi:
Programa katılmak isteyen öğrenciler, kayıt olduktan sonra program başlangıcına kadar online olarak takip edilir. Bu süreçte, öğrencilerin ezber hızı ve kalitesi değerlendirilerek programa katılmaya uygun olanlar seçilir. Programa katılım için öğrencilerin en az lise düzeyinde olmaları ve 2023-2024 eğitim-öğretim yılında liseye başlayacak öğrenciler de dahil edilmektedir.

Katılım Koşulları:

  1. Öğrencinin Kur’an-ı Kerîm’den bir sayfayı 2 dakika ve altında okuyabilmesi.
  2. Kur’an-ı Kerîm’den bir sayfayı 1 saat ve altında ezberleyebilmesi.
  3. Seçim sürecinde ezber yapma süresi ve kalitesi, programa kabul için önemli bir kriterdir.

Program Süresi ve Konaklama:
Katılımcı öğrenciler, program süresince Hayrat Uluslararası Hafızlık Derneği tarafından belirlenen bir yerde yaklaşık 3 ay boyunca yatılı kalacaklardır.

Proje Geçmişi:
Bu programın bir önceki versiyonu 2022 Yaz Dönemi’nde Hayrat Uluslararası Hafızlık Derneği tarafından düzenlenmiştir. Program, 24 Haziran 2022’de başlamış ve 30 Eylül 2022’de tamamlanmıştır. Bu süre içerisinde 30 öğrenciden 20’si hafızlıklarını tamamlamış, diğerleri ise Kur’an’ın önemli bir kısmını ezberlemiştir.

Bu yaz, sizlere yeni ve heyecan verici bir program sunarak beraber oluyoruz. Bu eşsiz program ile:

– Daha önce hafızlık eğitimine başlamış belli bir seviyeye gelmiş öğrencilerimiz, hafızlık eğitim süreçlerini dinamik bir şekilde hızlandırıp nihayete erdirebilir.

– Örgün eğitim sürecini devam ettirirken aynı zamanda hafızlık yapmayı hedefleyen öğrencilerimiz, bu program sayesinde kısa ve verimli bir sürede hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayabilir.

– Hafızlık eğitimlerini daha önce bitirmiş fakat istenilen seviyede sağlamlaştıramamış veya belge alamamış öğrencilerimiz, bu programla 3 ay gibi kısa bir sürede hafızlıklarını sadece korumakla kalmayıp, aynı zamanda güçlendirebilir.

Kayıt ve Detaylı Bilgi:

İletişim No: +90 538 491 7366 – Muhammed Yerlikaya
Ön kayıt formu için tıklayabilirsiniz.

Diğer İçerikler